default_mobilelogo

 

Wat doet Kashmir Yoga voor jou?

Regelmatige beoefening van yoga kan ervoor zorgen dat je je intuïtie verscherpt en het helpt je om beter af te kunnen stemmen op de subtiele boodschappen van het hart.  Het heeft vaak invloed op je hele leven, van voeding tot levensstijl. Je komt meer in contact met je eigen lijf en je eigen behoeftes. Zo weet je ook steeds beter wat goed voor je is en wat bij jou past. En dat betekent dat er dus geen standaard voedingsadvies geldt of standaard levenswijze.

Er zijn onderling wel veel overeenkomsten. Zoals dat men graag vers bereid voedsel heeft, diervriendelijk, biologisch, smaakvol en vooral alles met mate. Qua levensstijl geeft men de voorkeur aan vredelievend, vreugdevol, vrij en zelf verantwoordelijk zijn voor je gemaakte keuzes.

Uiteindelijk geldt, wanneer je goed voor jezelf zorgt kun je ook goed voor een ander zorgen zonder dat het ten koste gaat van jezelf. Dat is spiritualiteit.

 

Zelf ben ik op mijn 17e begonnen met Kashmir Yoga en er nooit meer mee opgehouden. Na veertig jaar beoefening ben ik nu, op mijn 57e, en na 17 jaar lesgeven vooralsnog gestopt met het geven van de fysieke lessen. Wel kun je Kashmir Yoga on-line volgen. Voor slechts 10 euro p/mnd ontvang je iedere week een nieuwe les. 

Abonneren kun je via www.kashmiryoga.eu