default_mobilelogo

 

Wat brengt jou hier?

 

Ziekte;

Er zijn prikken en pillen te verkrijgen maar wordt de kern van het probleem ook aangepakt?

Ziekte is een individueel proces. Een standaard behandeling geef ik niet. Wel probeer ik jouw energie-level te voelen en je vandaar uit te begeleiden naar een hoger energie- level. Je behandeling kan dus bestaan uit diverse massagetechnieken, lichamelijke oefeningen of een liefdevolle combinatie van beide. Vrijwel altijd met het gebruik van ademoefeningen om je te leren goed te ademen. Je kunt de behandeling beschouwen als een investering in zelfzorg waardoor je de cellen in je lichaam van verse zuurstof voorziet om optimaal te kunnen functioneren; en om het parasympathische zenuwstelsel het over te laten nemen om het regeneratieve werk te doen dat je lichaam, geest en ziel nodig hebben in onze steeds veranderende wereld.

Ik richt me op je onderbewustzijn en werk met een combinatie van behandelingen uit de TCM (traditiional chinese medicine) en de Westerse geneeskunde.

trefwoorden: depressie - (jeugd)trauma verwerking

 

(spirituele) Zoektocht;

Mijn begeleiding is gebaseerd op zelfkennis. Dwz dat ik me niet opstel als alwetend maar als begeleider. Jij wilt healing, jij wilt jezelf leren kennen, dus jij doet het werk. Je kunt gebruik maken van mijn opgedane kennis, mijn ervaring, mijn begeleiding en gezelschap in jouw zoektocht. Ik richt me naar jouw behoefte, naar de plaats waar jij je bevindt en belicht telkens een stukje van het pad die jij beloopt. Opdat je zelf kunt ontdekken welke richting je op gaat en waarom. Zo kan de begeleiding bestaan uit een combinatie van Sjamaans reizen, meditatie, yoga- en ademoefeningen. Maar bijv. ook door het gebruik van rituelen mbt loslaten en reiniging van lichaam en geest zoals een cleansing met witte salie of het maken van een medicijnwiel.

Het is mogelijk de onderdelen tijdens een workshop in groepsverband te ervaren of individueel.

 

trefwoorden: (jeugd)trauma verwerking - het terughalen van verloren zielsdelen

 

 

 

 

Spirituele ontwikkeling;

Je hebt ervaring met spiritualiteit. Je bent goed geaard. Je hebt je (levens)lessen geleerd. En toch, wil je je spirituele ontwikkeling verdiepen. In bijzondere gevallen ondernemen we samen dit stukje van jouw en mijn reis.

 

Traditionele, intuiitive en energetische healing;

De functie van de Heler is opnieuw te verbinden. De patient is niet (meer) direct verbonden met de bron. De Heler brengt indirect deze verbinding weer tot stand. Wanneer de energie weer vrij kan stromen is de patient geheeld.

Het grootste verschil tussen traditionele en hedendaagse geneeskunde is dat in de traditionele geneeskunde de patient een aktieve rol heeft in het genezingsproces door samen te werken met de healer. In de moderne geneeskunde verwacht men dat het de arts is die geneest. Deze passieve houding kan resulteren in frustratie of boosheid wanneer de genezing op zich laat wachten of niet komt.

In de traditionele geneeskunst richt de healer zich op het weer in balans brengen van alle vier de aspecten van mentaal, fysiek, emotioneel en spirituele kant vh genezen. In de moderne geneeskunst richt men zich vnl op de fysieke kant.

Als Healer werk ik continu aan mijzelf en ben volledig toegewijd aan spirituele groei en ontwikkeling. Zo heb ik ook meer dan eens door het vuur moeten gaan om te healen maar sta daardoor emotioneel sterk. Je kunt zeggen dat ik de weg van Chiron, de gewonde Heler heb afgelegd. Wanneer je het gevoel hebt dat ik iets kan bijdragen aan jou proces van zelfontwikkeling of persoonlijke groei ben ik ten zeerste bereid mijn expertise, aandacht en tijd met je te delen.

Check mijn website voor verdere informatie of neem contact op.

Weet, je bent niet alleen….